Castiga un Fiat 500 la acest concurs Avon destinat noilor reprezentanti

Castiga un Fiat 500! Inscrie-te la concurs!


Competitie Avon derulata la nivel national
FORMULAR INSCRIERE
Nume / Prenume Invalid
Email Invalid
Numar de telefon invalid
Nume Localitate invalid
Adresa invalida

Aceasta campanie promotionala se desfasoara la nivel national si se adreseaza tuturor persoanelor care se inscriu ca reprezentanti Avon in perioada 19 martie 2020 - 14 octombrie 2020! Campania consta intr-un concurs Avon la care vor participa toti reprezentantii nou-inscrisi, cu conditia ca acestia sa plaseze o prima comanda minima de 160 de lei si sa trimita numarul facturii prin SMS la 1810. In plus, fiecare factura aferenta comenzilor plasate ulterior pe durata campaniei poate fi inscrisa in competitie (prin acelasi mecanism de trimitere a numarului prin SMS). Asadar, cu cat mai multe SMS-uri, cu atat mai multe sanse de castig!

Persoanele care doresc sa devina reprezentanti si, implicit, sa participe la acest concurs Avon trebuie sa completeze formularul de inscriere de mai sus sau de pe prima pagina a site-ului avoninscrieri.ro. Marele premiu consta intr-un autoturism Fiat 500 in valoare de aproximativ 49.500 de lei. Tragerea la sorti a castigatorului acestui concurs va avea loc pe data de 20 Octombrie 2020. Castigatorul trebuie sa indeplineasca conditiile de validare din regulamentul de mai jos:


IMPORTANT! Reprezentantii nou-inscrisi in Avon vor beneficia inclusiv de AVANTAJELE programului de bun-venit Avon Start-Up !